Mange tak for din/jeres interesse i vore killinger ...

... vi har opnået Felis Danica diplom DK Gentle Cat Eyes er registreret medlem af Felis Danica under FIFe

Det er dyrt og arbejdsintensiv at opdrætte sunde og racetypiske Maine Coon. Vi gentester, blodtester og scanner vore avsldyr, som bliver indkøbt i hele Europa med fokus på sundhed, type og linierne, der ligger i dem. Vore avlsdyr er testet fri for genetisk HCM, SMA, PKD og pkdef, og testet negativ for Felv og Fiv.

klick på billedet, hvorfor købe en kat med stamtavle?

 • Når I skriver eller ringer til os, vil vi  gerne høre lidt om dine/jeres forhold, fx hvor mange andre katte, dyr i hvilken alder I har. 
 • Er der børn i hvilken alder?  
 • Bor du/I i hus eller lejlighed? 
 • Har I mulighed for at kattesikre haven, terrassen eller plads til en voliere. En skovkat trives bedst i frisk luft med mulighed for at komme ud at boltre sig. Spørg blot jer selv, hvordan I vil have det med at blive låste indenfor resten af jeres liv, og uden kontakt til en artsfælle.
 • Det koster penge og tid at have en kat i hjemmet, og det 15 år eller mere. Dyrlægeomkostninger ved det årlige dyrlægecheck, ved sygdom eller uheld, foder, grus, kradsetræ... Kattebakker skal renses mindst 3 gange om dagen, pelsen børstes dagligt, ørerne renses og kløer klippes hver 14. dag, kattegrus på alle gulvene kræver hyppig støvsugning, opkast eller tynd mave skal tørres op.....er I klar til dette? 
 • Hvem skal passe kattene når du/I tager på ferie?
 • Hvad sker der med kattene, når I venter baby, eller skal flytte, eller i værste fald går fra hinanden.
 • Hvis I har gjort jer overvejelser om ovenstående glæder vi os rigtig meget til at høre fra jer :)
 • En killing fra Gentle Cat Eyes må aldrig være et impulskøb
 • Vores avlsdyr er en del af familien, er velsocialiserede og elsker os tobenede
 • Det handler om at finde den killing, der matcher bedst til dig og din familie og omvendt


Vore killinger til kæl bliver uden undtagelse neutraliseret inden de flytter hjemmefra. 

Killingerne må flytte hjemmefra når de er 16 uger gamle. Den nyeste forskning viser, at jo længere killingerne må blive hos deres mor og søskende, jo bedre killinger får I med hjem. Det sikrer bedst mulig socialisering og sundhed, immunsystemet kan udvikle sig i ro og fred i vante omgivelser. Vi har ikke travlt med at få de små flyttet til nyt hjem, selvom det koster os ekstra på alle områder, og vi reserverer dem ikke før de er 8 uger. Vi vurderer deres personlighed og sundhed de første 8 uger.

Vore Coonier flytter chippet og registreret i FIFe med Felis Danica stambog, Felis Danica sundhedsattest, med EU pas og rabies vaccineret efter ønske, samt købskontrakt/ jeres garanti for, at jeres nye familiemedlem er sund og rask på overdragelsestidspunktet. 

Vaccineret 2 gange, og 3 gange forebyggende orme behandlet med forskellige pråparater.

En killing bliver ikke solgt til at være alene kat eller til at gå frit. Nogle gange har vi voksne Maine Coon som kan sælges til at være alenekat, fordi det har vist sig, at de ikke trives i en gruppe, men de sælges ikke til at gå alene hele dagen.

Besøg kan aftales efter at killingerne er 11 uger gamle og kun i weekenden, da vi arbejder fuldtids for at have råd til dette vidunderlige hobby. Der aftales besøg efter forudgående samtale, hvor vi lærer hinanden at kende.

I må ikke samme dag have besøgt et andet opdræt, dette for at sikre at I ikke overfører smitte, virus mm. som kan ødelægge mange års opdrætter arbejde.klick på billedet og kom tilbage til forsiden the pic gets you back to our homepage

Killinger til kæl reserveres mod et depositum på 1000 kr. som jfr. lovgivningen returneres til køber, såfremt køber træder tilbage fra købsaftalen inden overdragelse af killingen.
Prisen for selve killingen er 2000 kr. plus 4000 kr. klargøringsudgifter = 6000 kr.

Der følger livslang rådgivning med vore killinger.
En killingpakke sikrer vores små det vante fodder den første tid. Vi vænner vore killinger til blødt kattegrus, vådfoder og kvalitetstørfoder. 

Til tider har vi en Maine Coon mellem 1 til 4 år som vi søger et kærligt og blivende hjem til. Prisen ligger mellem 4800 kr. ned til 2800 kr.  Spørg gerne.

Søg mere information om denne skønne race på Maine Coon Klubbens Hjemmeside. Her finder I også små film om, hvordan en Maine Coon skal se ud. Alle kan blive medlem for små penge og deltage i vore hyggelige Klubmøder.


Vi forbeholder os retten til at bestemme køberen til vore killinger, for at finde det helt rigtige match.

Copyright 2020 Gentle Cat Eyes


Bemærk Vi sælger ikke vore Coonier til fritløb

Bekendtgørelse af lov om mark- og vejfred (Mark- og vejfredsloven)