Mange tak for din/jeres interesse i vore killinger ...

Det er dyrt og arbejdsintensiv at opdrætte sunde og racetypiske Maine Coon. Vi gentester, blodtester og scanner vore avsldyr, som bliver indkøbt hos seriøse opdrættere i Europa, med fokus på sundhed, type og linierne, der ligger i dem. Vore avlsdyr er testet fri for genetisk HCM, SMA, PKD og pkdef, og testet negativ for Felv og Fiv. (Feline leukæmi og katteaids)
Vi kan dog ikke skabe den perfekte Maine Coon killing, der med 100% sikkerhed ikke udvikler hjertelidelse, kræft, hoftedysplasi eller anden lidelse i bevægeapparatet, tand/ tandkødsproblemer i løbet af sit liv. Meget afhænger af foder og pleje som køber giver sin Maine Coon, nogle lidelser ligger til denne store race. 

... vi har opnået Felis Danica diplom DK Gentle Cat Eyes er registreret medlem af Felis Danica under FIFe
klick på billedet, hvorfor købe en kat med stamtavle?

 • Når I skriver til os, vil vi  gerne høre lidt om dine/jeres forhold, fx hvor mange andre katte, dyr i hvilken alder I har. 
 • Bor du/I i hus eller lejlighed? 
 • Har I mulighed for at katte sikre haven, terrassen, jeres balkon eller har I plads til en voliere? En skovkat trives bedst med mulighed for at komme ud at boltre sig i frisk luft. 
 • Det koster penge og tid at have en kat i hjemmet, og det 15 år eller mere. Dyrlægeomkostninger ved det årlige dyrlægecheck, ved sygdom eller uheld. Kvalitetsfoder er dyrt, grus, kradsetræ osv.
  Kattebakker skal renses mindst 2 gange om dagen, pelsen børstes dagligt, ørerne renses og kløer klippes hver 14. dag. Kattegrus på gulvene kræver hyppig støvsugning.
 • Hvem skal passe kattene når du/I tager på ferie?
 • Hvad sker der med kattene, når I venter baby, eller skal flytte, eller i værste fald går fra hinanden.
 • Hvis I har gjort jer overvejelser omkring ovenstående glæder vi os rigtig meget til at høre fra jer :)
 • En Maine Coon fra Gentle Cat Eyes bliver aldrig et impulskøb


 1. Killingerne må flytte hjemmefra, fra de er 16 uger gamle, alt efter en individuel vurdering af killingen. Forskning viser, at jo længere killingerne må blive hos deres mor og søskende, jo bedre bliver deres socialisering og sundhed, og immunsystemet kan udvikle sig i ro og fred i vante omgivelser. 
  Vi har ikke travlt med at få de små flyttet til nyt hjem.
 2. Killingerne til kæl kan typisk reserveres fra omkring de er 12 uger gamle. Vi vurderer deres personlighed og avlspotentiale de første måneder. Hold gerne øje med vores killingeside. Killingen vil stå som available.
  Vi fører ingen venteliste.
 3. En killing bliver ikke solgt til at være alene kat eller til at gå frit. 
 4. En killing bliver ikke solgt til en ældre kat over 4 år. Det ville være synd for begge parter.
  En killing har brug for en nogenlunde jævnaldrene legekammerat de første år.
 5. Vore killinger bliver registreret i FIFe med en Felis Danica stamtavle og flytter med en standard Felis Danica købskontrakt - jeres garanti for, at det nye familiemedlem er sund og rask på overdragelsestidspunktet. 
 6. Vore killinger får en Felis Danica sundhedsattest, et EU Pas, de bliver chippet, vaccineret 2 gange inklusive rabies efter ønske, 3 gange orme behandlet med forskellige præparater, neutraliseret og grundigt dyrlægetjekket mindst 3 gange inden de flytter hjemmefra. 
 7. Sammen med dyrlægeomkostningerne inden/ i forbindelse med-/ og efter fødslen, foder, fodertilskud mm. udgør udgifterne til stamtavlen og de nævnte udgifter under punkt 6  *) klargøringsudgifterne inden salg af killingen.
 8. Besøg kan aftales når killingerne er omkring 12 uger gamle. Der aftales besøg efter forudgående uddybende korrespondance via mail eller Messenger. Killinger og ungkatte til kæl reserveres mod depositum = 1. rate på 2000 kr. som jfr. lovgivningen returneres til køber, såfremt køber træder tilbage fra købsaftalen inden overdragelse af killingen.
Prisen for selve killingen er 3000 kr., dertil kommer 4000 kr. *)klargøringsudgifter = til betaling i alt 7000 kr. 
Der følger livslang rådgivning med vore killinger. 
En killingepakke sikrer vores små det vante foder den første tid. Vi vænner vore killinger til kattebakke, vådfoder og kvalitetstørfoder og til at blive børstet, at få klippet negle, at blive efterset i mund og ører.

Vi har løbende unge Maine Coon omkring 2 år, som vi søger et kærligt og blivende hjem til. Den samlede pris ligger omkring 4000 kr. Spørg gerne.

Søg gerne mere information om denne skønne race på Maine Coon Klubbens Hjemmeside. Her finder I også små film om, hvordan en Maine Coon skal se ud. Alle kan blive medlem for små penge og deltage i vore hyggelige Klubmøder.           Copyright 2021Gentle Cat Eyes

klick på billedet og kom tilbage til forsiden takes you back to the first page
Vi forbeholder os retten til at bestemme køberen til vore killinger, for at finde det helt rigtige match

Bemærk Vi sælger ikke vore Coonier til fritløb

Bekendtgørelse af lov om mark- og vejfred (Mark- og vejfredsloven)