Mange tak for din/jeres interesse i vore killinger ...

... vi har opnået Felis Danica diplom DK Gentle Cat Eyes er registreret medlem af Felis Danica under FIFe

FORORD
Det er meget dyrt og arbejdsintensiv at opdrætte sunde og racetypiske Maine Coon. Vi gentester, blodtester og scanner vore avsldyr, som bliver indkøbt hos seriøse opdrættere i Europa, med fokus på sundhed, type og linierne, der ligger i dem. Vore avlsdyr er testet fri for genetisk HCM, SMA, PKD og pkdef, og testet negativ for Felv og Fiv. (Feline leukæmi og katteaids)
Vi kan dog ikke skabe den perfekte Maine Coon killing, der med 100% sikkerhed ikke udvikler hjertelidelse, kræft, hoftedysplasi eller anden lidelse i bevægeapparatet, tand/ tandkødsproblemer, m.fl. i løbet af sit liv. Nogle lidelser ligger til denne store race. 


 • Når I skriver til os, vil vi  gerne høre lidt om dine/jeres forhold, fx hvor mange andre katte, dyr i hvilken alder I har. 
 • Bor du/I i hus eller lejlighed? 
 • Har I mulighed for at katte sikre haven, terrassen, jeres balkon eller har I plads til en voliere? En skovkat trives bedst med mulighed for at komme ud at boltre sig i frisk luft. 
 • Det koster penge og tid at have en kat i hjemmet, og det 15 år eller mere. Dyrlægeomkostninger ved det årlige dyrlægecheck, ved sygdom eller uheld. Kvalitetsfoder er dyrt, grus, kradsetræ osv.
  Kattebakker skal renses mindst 2 gange om dagen, pelsen børstes dagligt, ørerne renses og kløer klippes hver 14. dag. Kattegrus på gulvene kræver hyppig støvsugning.
 • Hvem skal passe kattene når du/I tager på ferie?
 • Hvad sker der med kattene, når I venter baby, eller skal flytte, eller i værste fald går fra hinanden.
 • Hvis I har gjort jer overvejelser omkring ovenstående glæder vi os rigtig meget til at høre fra jer :)
 • En Maine Coon fra Gentle Cat Eyes bliver aldrig et impulskøb og vi forbeholder os at finde det rigtige hjem.

VIGTIG INFO
 1. Killingerne må flytte hjemmefra, fra de er 16 uger gamle, alt efter en individuel vurdering af killingens udvikling. Forskning viser, at jo længere killingerne må blive hos deres mor og søskende, jo bedre bliver deres socialisering og sundhed, og immun systemet kan udvikle sig i ro og fred i vante omgivelser. 
 2. Vi har ikke travlt med at få de små flyttet til nyt hjem, selvom hver uge hjemme koster os ekstra.
 3. Vi vænner vore killinger til kattebakke, ANIMONDA våd- og kvalitetstørfoder, til at blive børstet, at få klippet negle, at blive efterset i mund og ører.
 4. Killingerne til kæl kan reserveres fra omkring de er ca. 12 uger gamle. Vi vurderer deres personlighed og avlspotentiale de første måneder. Hold gerne øje med vores killingeside her på siden og Facebook.
 5. Vi fører ingen venteliste.
 6. En killing bliver ikke solgt til at være alene kat eller til at gå frit. 
 7. En killing bliver ikke solgt til en ældre kat over 3 år. Det ville være synd for begge parter. En killing har brug for en nogenlunde jævnaldrene legekammerat de første år.
 8. Vore killinger bliver registreret i FIFe med en Felis Danica stamtavle og flytter med en standard Felis Danica købskontrakt - jeres garanti for, at det nye familiemedlem er sund og rask på overdragelsestidspunktet. 
 9. Vore killinger har en Felis Danica sundhedsattest, et EU Pas, de bliver chippet, vaccineret 2 gange inklusive rabies efter ønske, 3 gange orme behandlet med forskellige præparater, neutraliseret og grundigt dyrlægetjekket 3 gange inden de flytter hjemmefra. 
 10. Besøg kan aftales når killingerne er omkring 12 uger gamle. Der aftales besøg efter forudgående uddybende korrespondance via mail eller Messenger, maks. 2 personer.

PRIS OG BETALING
Alle vore Maine Coon til kæl reserveres mod depositum = 1. rate på 2000 kr. som jfr. lovgivningen returneres til køber, såfremt køber træder tilbage fra købsaftalen inden overdragelse af killingen. Depositum modregnes købsprisen ved afhentning.

Prisen for selve killingen er 4000 kr., dertil kommer 4000 kr. klargøringsudgifter (dyrlæge, chip, kastration, medicin, ormemiddel, foder, registrering) = til betaling i alt 8000 kr. 
De 4000 kr. købspris for killingen bruges til gentests, scanning, røntgen, behandling og vaccinering af avlsdyrene, kejsersnit, foder, grus, div. indretning til kattene herunder kattegårde m.fl.,- og indkøb af avlsdyr i udlandet der starter ved 2500 Euro for en god avlskat plus transport og import. Og nej vores omkostninger dækkes i k k e af salget af killinger. Det er et dyrt hobby som vi lægger mange timer i hver dag.

Specielle farver herunder hvide Maine Coon, eller specielle øjenfarver ligger prisen højere.

Vi har løbende unge Maine Coon omkring 2 til 3 år, som vi søger et kærligt og blivende hjem til. Den samlede pris ligger omkring 2000  kr. til 5000 kr.  Spørg gerne.

Søg gerne mere information om denne skønne race på Maine Coon Klubbens Hjemmeside. Her finder I også små film om, hvordan en Maine Coon skal se ud. Alle kan blive medlem for små penge og deltage i vore arrangementer.         

klick på billedet og kom til vores killingeside
klick på billedet, hvorfor købe en kat med stamtavle?
klick på billedet og kom tilbage til forsiden takes you back to the first page
Vi forbeholder os retten til at bestemme køberen til vore Maine Coon for at finde det helt rigtige match


Bemærk Vi sælger ikke vore Coonier til fritløb

Bekendtgørelse af lov om mark- og vejfred (Mark- og vejfredsloven)