Mange tak for din/jeres interesse i vore killinger ...

Det er dyrt og arbejdsintensiv at opdrætte sunde og racetypiske Maine Coon. Vi gentester, blodtester og scanner vore avsldyr, som bliver indkøbt hos seriøse opdrættere i Europa, med fokus på sundhed, type og linierne, der ligger i dem. Vore avlsdyr er testet fri for genetisk HCM, SMA, PKD og pkdef, og testet negativ for Felv og Fiv. (Feline leukæmi og katteaids)

... vi har opnået Felis Danica diplom DK Gentle Cat Eyes er registreret medlem af Felis Danica under FIFe
klick på billedet, hvorfor købe en kat med stamtavle?

 • Når I skriver til os, vil vi  gerne høre lidt om dine/jeres forhold, fx hvor mange andre katte, dyr i hvilken alder I har. 
 • Er der børn i hvilken alder?  
 • Bor du/I i hus eller lejlighed? 
 • Har I mulighed for at kattesikre haven, terrassen, jeres balkon eller plads til en voliere? En skovkat trives med mulighed for at komme ud at boltre sig i frisk luft. 
 • Det koster penge og tid at have en kat i hjemmet, og det 15 år eller mere. Dyrlægeomkostninger ved det årlige dyrlægecheck, ved sygdom eller uheld. Kvalitetsfoder, grus, kradsetræ osv. Kattebakker skal renses mindst 2 gange om dagen, pelsen børstes dagligt, ørerne renses og kløer klippes hver 14. dag. Kattegrus på gulvene kræver hyppig støvsugning.
 • Hvem skal passe kattene når du/I tager på ferie?
 • Hvad sker der med kattene, når I venter baby, eller skal flytte, eller i værste fald går fra hinanden.
 • Hvis I har gjort jer overvejelser omkring ovenstående glæder vi os rigtig meget til at høre fra jer :)
 • En Maine Coon fra Gentle Cat Eyes bliver aldrig et impulskøb


 1. Killingerne må flytte hjemmefra, fra de er 16 til 20 uger gamle, alt efter en individuel vurdering af killingen. Forskning viser, at jo længere killingerne må blive hos deres mor og søskende, jo bedre bliver deres socialisering og sundhed, immunsystemet kan udvikle sig i ro og fred i vante omgivelser. Vi har ikke travlt med at få de små flyttet til nyt hjem, selvom det koster os ekstra på alle områder.
 2. Killingerne til kæl kan typisk reserveres fra omkring de er 10 til 12 uger gamle. Vi vurderer deres personlighed og avlspotentiale de første måneder. Hold gerne øje med vores killingeside. Killingen vil stå som available. Vi fører ingen venteliste.
 3. En killing bliver ikke solgt til at være alene kat eller til at gå frit. 
 4. En killing bliver ikke solgt til en ældre kat over 6 år. Det ville være synd for begge parter. En killing har brug for en nogenlunde jævnaldrene legekamerat de første år.
 5. Vore killinger bliver registreret i FIFe med en Felis Danica stamtavle og flytter med en standard Felis Danica købskontrakt, jeres garanti for, at jeres nye familiemedlem er sund og rask på overdragelsestidspunktet. 
 6. Vore killinger får en Felis Danica sundhedsattest, et EU Pas, de bliver chippet, vaccineret 2 gange inklusive rabies efter ønske, 3 gange forebyggende orme behandlet med forskellige præparater, neutraliseret og grundigt dyrlægetjekket 3 gange inden de må flytte. 
 7. Sammen med dyrlægeomkostningerne i forbindelse med fødslen, foder, fodertilskud mm. udgør udgifter til stamtavlen og udgifter under punkt 6  *) klargøringsudgifterne inden salg af killingen.
 8. Besøg kan aftales når killingerne er omkring 12 uger gamle og kun i weekenden, da vi arbejder fuldtids for at have råd til dette vidunderlige hobby. Der aftales besøg efter forudgående uddybende korrespondence via mail eller messenger. (pt. ikke muligt grundet Covid 19.)Killinger og ungkatte til kæl reserveres mod depositum = 1. rate på 1500 kr. som jfr. lovgivningen returneres til køber, såfremt køber træder tilbage fra købsaftalen inden overdragelse af killingen.
Prisen for selve killingen er 3000 kr., dertil kommer 3500 kr. *)klargøringsudgifter= til betaling i alt 6500 kr. 
Der følger livslang rådgivning med vore killinger. 
En killingpakke sikrer vores små det vante fodder den første tid. Vi vænner vore killinger til blødt kattegrus, vådfoder og kvalitetstørfoder og til at blive børstet, at få klippet negle, at blive efterset i mund og ører.

Til tider har vi en ung Maine Coon mellem 2 til 3 år som vi søger et kærligt og blivende hjem til. Den samlede pris ligger omkring 4500 kr. Spørg gerne.

Søg gerne mere information om denne skønne race på Maine Coon Klubbens Hjemmeside. Her finder I også små film om, hvordan en Maine Coon skal se ud. Alle kan blive medlem for små penge og deltage i vore hyggelige Klubmøder.           Copyright 2020 Gentle Cat Eyes

klick på billedet og kom tilbage til forsiden takes you back to the first page
fortrydelsesret inden overdragelse depositum returneres fuldtud indtil overdragelse af killingen
Vi forbeholder os retten til at bestemme køberen til vore killinger, for at finde det helt rigtige match

Bemærk Vi sælger ikke vore Coonier til fritløb

Bekendtgørelse af lov om mark- og vejfred (Mark- og vejfredsloven)